Verónica el teu maquilladora a Viladecans - Barcelona

Cargando
Pinceles


Em dic Verónica Valentín tinc 33 anys i soc maquilladora professional a Viladecans i Barcelona. La meva passió pel maquillatge va sorgir fa un llarg temps, però mai m'havia dedicat a això. He estudiat moltes coses que no tenen res en comú i fa un temps vaig decidir estudiar maquillatge professional, perquè era una cosa que sempre m'havia fascinat però no ho veia com alguna cosa que pogués fer jo. Quan ja per fi després d'haver estudiat molt vaig pensar que ja era hora estudiar el que en realitat m'agradava i així ho vaig fer, vaig estudiar en Peoplemake up, una escola de maquillatge professional a Barcelona que em va ensenyar moltes de les coses de les quals sé. Hi ha uns grans professionals que em van ensenyar des de zero a com havia de fer les coses, ja que quan jo vaig arribar no sabia res de res, i vaig sortir d'aquí sent una gran professional.

Una vegada acabat el curs de maquillatge professional en aquesta escola vaig estudiar en estic art studio, una altra escola boníssima amb grandíssims professionals del primer a l'últim, vaig fer un curs superior de bellesa en el qual vaig quedar contentíssima, per a perfeccionar la tècnica.

Finalment, vist el nivell de l'escola Estic art studio vaig voler emprendre el curs de formació completa ja que creia que tenia coses que s'havien quedat en el tinter, i vaig estudiar onze mesos el curs de formació completa, en el qual em vaig especialitzar en maquillatge social i de bellesa, moda, passarel·la, caracterització, efectes especials, bodi painting entre moltes altres coses més.

He treballat en Televisió Espanyola per al programa Pàgina Dos en repetides ocasions, també per a Divinity, programa “el cazamariposas”.

Actualment faig tallers de maquillatge a Viladecans per a l'Ajuntament, apte per a tots els públics, la gent s'ho passa molt bé i sempre repeteixen, és gratificant poder ensenyar a la gent els coneixements que un sap. També faig classes d'automaquillatge a Viladecans per a persones i col·lectius.

Treball com maquilladora oficial en una productora d'audivisuales i publicitat des de fa dos anys. 

Maquillo en bodas, comunions i cualquier esdeveniment.

Amb aquesta pàgina d'internet el que vull aconseguir és que la gent em conegui, que pugui comprovar els treballs que he realitzat, tant de bellesa com caracterització i efectes especials, m'encanta el que faig i vull que la gent ho vegi.

Com maquilladora utilitzo una sèrie de productes que m'encanten, per tant em vaig decidir a poder subministrar a les persones els productes que utilitzo, per tant la meva pàgina web té dos vessants una la dels meus treballs i una altra la venda en línia de productes tant tema de pincelería, com a bases, paletes d'ombres…

Espero que trobeu el que busqueu, i si no ho trobeu enviar-me un e-mail amb el que esteu buscant i el tindreu!

Qualsevol cosa que faci un altre, jo també puc fer-ho! i tu?.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat