Les Osbourne, fanàtiques del maquillatge

Las Osbourne, fanáticas del maquillaje

El primer que em va llevar Kelly va ser una barra de llavis”, va afirmar entre riures Sharon Osbourne

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en Whatsapp

El reality de la cadena MTV 'The Osbourne' ha fet a mare i filla encara més famoses que a la veritable estrella del xou televisiu, Ozzy Osbourne, mític component del grup d'heavy metall Black Sàbat, únic i irrepetible, marit i pare de les noves estrelles del maquillatge  de MAC. Una marca ben reconeguda per la seva inclinació a realitzar col·laboracions amb les estrelles de la indústria de la música i l'entreteniment i que ha fitxat a ambdues, Sharon i Kelly Osbourne, dues dones de forta personalitat i reconegudes 'fashionistas', per a llançar una col·lecció càpsula composta de dues parts, cadascuna d'elles dissenyada independentment però complementàries.
Per exemple, la paleta de colors de les ombres i delineadores d'ulls i rubors pensada per Kelly, està composta de tons atrevits com el rosa xiclet. La proposta inclou un labial del mateix color de pèl de la jove. Mentrestant, en els productes de la seva mare, podem trobar tons més neutres i suaus rubors rosats i marrons. La col·lecció de l'Osbourne més jove té colors frescos, moderns i molts tons malves i liles, inspirats en la seva cabellera, en canvi la de Sharon és més madura, amb colors marrons, cafès i neutrals.

Tal com se les veu en el xou de televisió i en les seves aparicions en els 'photocalls', no ens sorprèn que hagin decidit col·laborar en una col·lecció de maquillatge. Les dues sempre apareixen amb looks espectaculars; no obstant això és Kelly la que ha donat un canvi espectacular. La filla rebel i descurada d'Ozzy, que ja té 29 anys, s'ha convertit en icona de moda i generadora de tendències.

El seu estil podria definir-se com a punk, sobretot ara que ha penjat en Instagram la seva última bogeria, una tallada de cabells radical que deixa un lateral rapat i molt tatuat, encara que continua sent malva. Kelly porta anys sent-li fidel al seu color de cabellera, des de quan va començar a canviar la seva imatge per complet i es va llançar com a cronista del canal E! i a cridar l'atenció dels mitjans van començar a fixar-se en ella per la seva manera de maquillar-se, pentinar-se, vestir i portar els complements. El cas és que Kelly és ara una 'it girl' que origina notícies sovint.

Notícia original: http://www.mujerhoy.com/belleza/blog-total-beauty/osbourne-fanaticas-maquillaje-820257072014.html

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat