Cosmètica a mesura

Cosmética a medida

Algunes cremes són autèntiques ‘peces’ a mesura de la nostra pell.  Dissenyades en funció de la nostra genètica, el nostre DNI 0la distribució del greix, poden considerar-se l'Alta Costura de la cosmètica.

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en Whatsapp

Sabíeu que, segons el doctor Ramón Cacabelos, 3 de cada 4 tractaments cosmètics que usem són ineficaços perquè no s'adeqüen al nostre perfil genètic?

I no ho diu qualsevol. Ho afirma el vicerector de Recerca i Ciència de la Universitat Camilo José Cela i president de l'Associació Mundial de Medicina Genòmica, envelliment, acne, cel·lulitis o caiguda del cabell.

Després de la seqüenciació del genoma humà, diversos científics es van llançar a identificar mutacions (o fallades) en la pell, per a poder obtenir l'eina científica que els ajudés a reconducció la deterioració cutània.

Els laboratoris Prima-Derm, a través d'una mostra de saliva, poden ‘llegir’ la predisposició de cada persona a desenvolupar arrugues, al·lèrgies o taques.

I amb aquesta lectura són capaces de ’receptar’ cosmètics a mesura que compensin els (d)efectes de la nostra petjada genètica. Déu n'hi do…

Un exemple? Afegint pèptids que inhibeixen la colagenasa. Per als qui no ho sàpiguen, és l'enzim que destrueix el col·lagen de la nostra pell. Si aquest enzim circula pel nostre organisme, per moltes cremes que utilitzem per a reposar el col·lagen, estarem tirant els diners perquè la colagenasa el destruirà de nou.

I així, posen o lleven actius, segons les dades recollides del nostre ADN.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat