Maquillatge d'estiu: Consells per a aconseguir un look natural

Maquillaje de verano: Consejos para conseguir un look natural

La màscara de pestanyes resistent a l'aigua, el millor aliat per a uns ulls marcats en els dies de calor

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en Whatsapp

Per a la base et proposem la nova CC Cream FPS 15 Protecció Mitjana de Mary Kay. Amb aquest producte estaràs llesta a l'instant i té vuit beneficis per a tot tipus de pells. Aquesta CC Cream, protegeix, il·lumina, corregeix, minimitza les rojors, dissimula lluentors, hidrata durant més de 10 hores, redueix els signes visibles de l'edat i defensa contra els radicals lliures.

Lluir natural i maca aquest estiu es resumeix en pocs passos. Després d'aplicar la base per a acabar amb les imperfeccions no hi ha res millor que donar-se unes pólvores bronceadores en els pòmuls per a donar la sensació de bronzejat pel sol. Per a aplicar unes pólvores bronceadores com els de Mary Kay pots utilitzar una brotxa. Mary Kay ens dona alguns consells per a donar-nos aquestes pólvores de la millor manera: Toca primer  amb la brotxa les galtes, nas, espatlles i escot i si vols pots aplicar-ho en les temples per a afegir dimensió al rostre.

El tercer pas són les pólvores il·luminadores, amb tan sols un toc li donem al nostre rostre una llum natural i radiant. Mary Kay ens dona alguns consells per a aplicar-nos correctament les pólvores il·luminadores; aplicar amb una brotxa lleugerament en el front, en les galtes o en el pont del nas i el mentó.

La màscara de pestanyes és un dels teus aliats per a aquest estiu. Amb tan sols aquest producte li donaràs un toc als teus ulls que els farà estar més vius i marcats alhora que estaràs natural. A més, per a estiu Mary Kay ofereix en el mercat la màscara de pestanyes Lash Love Waterproof, resistent a l'aigua, imprescindible per als dies de piscina o els dies amb majors temperatures.

Aplica tres o quatre capes de rimel per a un millor acabat

Luis Casco aconsella aplicar tres o quatre capes de màscara i deixar assecar 30 segons entre capa i capa per a aconseguir unes pestanyes més impactants que et facin enlluernar.

Com a toc final per a aquest look natural no hi ha res millor que posar un toc de color en els llavis. True Dimensions de Mary Kay és una bona opció per als teus llavis aquest estiu ja que hidrata i dona aquest toc de color que volem per al nostre look. És bo triar un color del teu mateix to de pell o només dos tons més foscos per a seguir amb aquest look natural que busquem.

Notícia original: http://www.lne.es/vida-y-estilo/moda-belleza/2014/07/22/maquillaje-verano-consejos-look-natural/1618096.html

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat