El maquillatge perfecte per a un dia d'oficina

El maquillaje perfecto para un día de oficina

El maquillatge de tota executiva ha de transmetre la imatge adequada. Per això, els especialistes de Sally Beauty donen alguns tips per a lluir perfectes en el treball.

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en Whatsapp

Per a ressaltar la teva mirada, opta per tonalitats clares com nude, rosat pàl·lid o marró de Femme Couture, així aconseguiràs un acabat professional. Acompanya-ho amb la màscara Lighthing Lash que li donarà el volum ideal a les teves pestanyes.

Si es tracta d'usar pólvores per al rostre, el Mineral Effects, generarà el matís ideal que la teva pell necessita. A més, per a donar-li color a les teves galtes, bastarà amb una sola passada de rubor rosat. Aquests minerals deixaran respirar la teva pell durant tot el dia com si no tinguessis maquillatge posat, no la maltractaran.

Llavis perfectes. Els colors intensos no són recomanables per a l'oficina, però si t'agraden els labials cridaners, no prescindeixis d'ells. Pots optar per colors mats com a guindes, vermells o taronges; i si prefereixes les tonalitats pastels en crema, el Prevalgui Wear Honey Nude serà el teu favorit.
Recorda que l'acabat ha de ser natural, sense exagerar o recarregar unes certes zones. Així, deixaràs veure la teva bellesa a través d'una pell neta i lliure d'imperfeccions.

Llueix el maquillatge ideal en l'oficina gràcies a Sally Beauty. Visita les seves botigas a Lima o visita'ls

Notícia original: http://peru.com/mujeres/la-jefa/maquillaje-perfecto-dia-oficina-noticia-269988

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat